marți, 7 octombrie 2008

Tinta pe Arbitri

-Dacă despre faptul că arbitrul Ovidiu Bocai a arbitrat partida dintre Metalul Aiud şi Viitorul Sântimbru îmbrăcat într-un echipament asemănător cu cel purtat de sântimbreni, uimeşte declaraţia unuia dintre cei din anturajul juniorilor de la CIL Blaj care spune sec: "Este inadmisibil ca arbitrul de centru, Dan Horea, să fluiere finalul jocului dintre juniorii Rapid CFR Teius şi cei ai CIL-ului cu 20 de minute mai repede pe motiv că este frig afară!". În rest, toate bune şi frumoase iar duminică, din nou jocuri interesante în cel de-al IV-lea eşalon: FC Industria Galda de Jos - CS Ocna Mureş, Viitorul Unirea - Mureşul Oarda de Jos, FC Cugir - Minaur Zlatna sau AS Balomir Acmariu - Cuprirom Abrud.

3 comentarii:

Anonim spunea...

afirmatia despre oarda este incorecta;)

Anonim spunea...

arbitru care a arbitrat la cugir juniorii este cel mai slab din acest esalon...iar la cugir nu se poate juca fotbal pt k gazdele fac presiuni asupra arbitrilor si jucatorilor adversi dc nu se iau masuri?

Anonim spunea...

auzi k 20 de minute:)))...pai se putea juca 100 de minute....k blaju tot nu dadea nici un gol:))....si oricum...o fluierat cu vreo 7-8 minute mai repede...nu 20:|..